Buitenbad van Sportcentrum Parkzoom Nieuwerkerk weer open

Zaterdag 8 juli gaat ie dan eindelijk open, het buitenbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. En met de mooie weersverwachting voor komend weekend en de start van de schoolvakanties kan na verwachting Sportstichting Zuidplas rekenen op veel aanloop.

De afgelopen periode kreeg het Polderbad aardig wat kritiek te verduren op social media. De latere openstelling in het zomerseizoen van het buitenbad kon rekenen op veel onbegrip. Sportstichting Zuidplas geeft al reden aan dat dit mede te maken heeft met de personele bezetting en de mogelijkheden om daarin op te schalen. ¨Tijdens de zomervakantie stoppen de zwemlessen in Moordrecht en kunnen onze instructeurs zich inzetten voor het buitenbad¨.

Het buitenbad zal dagelijks geopend zijn van 10:00 – 17:00 uur. De entree bedraagt 6,60.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.