Gezellig zomers winkelen tijdens Midzomer Shopping op het Oude Dorp

Op vrijdag 23 juni van 17.00u – 21.00u, organiseert het Oude Dorp een gezellige Midzomer Shopping avond. Tijdens deze speciale koopavond zijn er overal extra activiteiten. Een goed moment om alvast in de vakantiestemming te komen!

Leuk voor jong en oud

Tijdens Midzomer Shopping is er genoeg te doen op het Oude Dorp. Er is een kinderplein en een zweefmolen, allebei met gratis toegang. Ook zijn lekkere suikerspinnen en popcorn. In de straat is ook gezellige zomerse muziek aanwezig.

In de winkels zijn leuke acties en natuurlijk kun je je slag slaan in de diverse sales die van start gaan. De avond wordt extra gezellig door de Zomerse Meisjes, die rond gaan met een luxe grabbelton waarmee je prijzen kunt winnen! Hierbij kun je denken aan een cadeaubon van Meesterbloembinderij Coen van Buuren, een spel van de The Game-Inn, een wijntje van Bij Bourgondisch, verrassingscadeaus en leuke kortingen bij de ondernemers. Voor de kinderen is er ook een kleine verrassing.

Wij vinden het fijn dat er nog een aantal lokale ondernemers zullen wij; de koffiekraam van Sococo, Di Lorenzetto met hun olijfolie en Huize Mooisteen. Ook zal de mobiele poffertjeskraam van Rob van Lopik aanwezig zijn, een oude bekende op het Oude Dorp.

Win een verrassingspakket met jouw foto

Maak jij deze avond de meest zomerse foto bij onze photobooth en tag je het Oude Dorp? Dan maak jij kans op een tof verrassingspakket namens de ondernemers uit het Oude Dorp!

Via de facebookpagina www.facebook.com/hetoudedorpnieuwerkerk  vind je het laatste nieuws over Midzomer Shopping.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.