Staking zorgt voor ook voor lege schappen Albert Heijn Reigerhof

De staking in de distributiecentra van Albert Heijn zorgen er voor dat ook de schappen in het filiaal in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel steeds leger worden, dit omdat de voorraden niet kunnen worden aangevuld.

Met name bij de groente en fruit afdeling als ook bij de zuivelproducten grijpen klanten veel mis en is er vrijwel geen fruit meer voorradig. Albert Heijn laat weten dat de staking voornamelijk de helft van de supermarkten van de keten raakt, voor namelijk in het zuidwesten en het noordoosten van het land.

De werknemers van de distributiecentra voeren actie voor extra loon en om de hoge inflatie te compenseren. Ze vinden dat Albert Heijn veel te weinig loonsverhoging biedt. Daarnaast zijn ze boos dat de winkelketen voor nieuwe medewerkers een verslechtering van bijvoorbeeld de zondagstoeslag voorstelt. Een beëindiging van de staking lijkt nog niet in zicht.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.