Koningsdag : Aubade op het Raadhuisplein Nieuwerkerk

De jaarlijkse Aubade tijdens Koningsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel is dit jaar om 09:15 uur voor het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Burgemeester Weber zal met de wethouders Schuurman en de Haas, samen met hun gezinnen,  namens de Koning de liederen als felicitatie in ontvangst nemen. DKV zorgt voor de muziek tijdens de aubade.

Voorheen was de Aubade voor de brandweerkazerne maar na een aantal coronajaren is nu voor het Raadhuisplein gekozen. De kinderen die de liederen meezingen krijgen van de vrijwilligers een zakje met lekkers. 

De andere activiteiten zoals de kleedjesmarkt en de braderie zijn niet op het Raadhuisplein maar vinden plaats op het Oude Dorp tot 16:00 uur.  Wie op de kleedjesmarkt wil staan, zal vroeg een plek moeten bemachtigen. Vanaf 06:00 uur is er geen verkeer toegestaan op de Kerklaan en de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

(kopfoto: Aubade brandweerkazerne/Marco v/d Arend).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.