Shell en ZO! zorgen voor tweede leven laptops

Stichting ZO! heeft vijftig laptops gekregen van Shell. Deze laptops zijn pas een paar jaar oud en nog in uitstekende staat. ZO! doneert ze aan inwoners die ze nodig hebben, maar er geen geld voor hebben. Hiervoor zijn ook partnerorganisaties in het sociaal domein in Zuidplas benaderd. Ook worden enkele laptops gebruikt in jongerencentrum ’t Blok.

Shell Energy & Chemicals Park Rotterdam en Shell Chemicals Moerdijk doneren met enige regelmaat aan diverse organisaties laptops die niet meer aan de hoge eisen van het bedrijf voldoen. Ed Lugthart, directeur-bestuurder van ZO!: “Deze laptops zijn heel erg geschikt om een tweede leven te krijgen in Zuidplas. Een computer hebben is heel belangrijk, maar ook prijzig. Op deze manier maken wij veel mensen er blij mee. Wij zorgen dat deze vijftig laptops een mooie plek krijgen.”


Stichting ZO! zet zich onder meer en met volle overgave in voor inwoners die minder geld te besteden hebben. Dit gebeurt via onder meer de cadeaukast, budgetmaatjes en de postkamer, waar geholpen wordt met het invullen van formulieren. Ook is er het Zuidplas-Kindpakket, waar vergoedingen voor kinderen verzameld zijn. Meer informatie staat op www.stzo.nl/geldzaken.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.