Training Grip op Geld

Waar blijft toch al dat geld? In deze dure tijd vliegt het geld de portemonnee uit. Tijd voor overzicht en rust.

Met de gratis training ‘Grip op Geld, geldzaken op orde’ krijgt men inzicht over de inkomsten en uitgaven. Men ontdekt welke tegemoetkomingen er zijn, maar ook waar men op kan besparen. Naast dit alles gaat men aan de slag om orde aan te brengen in de eigen administratie. Ook het onderwerp ‘Wat te doen bij schulden’ komt aan bod.

Deze training start op dinsdagochtend 31 januari 2023 en bestaat uit 4 bijeenkomsten (31 januari, 7, 14, 21 Februari) van 9.30 tot 11.30 uur. Locatie volgt na aanmelding. Aanmelden gaat via email: geldzaken@stzo.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.