Beroving Ringvaartpark Capelle: slachtoffer mogelijke bekende Nederlander

Aan het Ringvaartpark in Capelle aan den IJssel vond rond 23.45 uur een beroving plaats. Twee mannen dreigden met een vuurwapen en eisten waardevolle spullen van het slachtoffer. Ze gingen er met een aantal sieraden vandoor op een scooter richting de Klaas Klinkertweg, en daarna linksaf in de richting van de Burgemeester van Beresteijnlaan/het Schollebos. Een bekend Juice kanaal op internet meldt dat deze berichten hebben ontvangen dat het slachtoffer de in Capelle woonachtige Ronnie Flex zou zijn. De politie zoekt getuigen en mensen die de verdachten misschien op beeld hebben vastgelegd.

Na de melding werd direct naar de daders gezocht, maar dat leverde nog geen aanhoudingen op. Er is een buurtonderzoek gestart en aan mensen in de omgeving en langs de vluchtroute wordt gevraagd of ze hun bewakings-, deurbel- of dashcambeelden willen bekijken om te zien of daar iets op staat dat kan helpen bij het onderzoek. Mogelijk waren de twee verdachten op de zwarte scooter al voor de beroving in de omgeving.

Getuigen omschrijven de verdachten als volgt:

Dader 1: rond 1.80m, dun postuur, zwart gekleed, trainingsbroek, lichtgrijs trainingsvest met donkergrijs vlak op de borst, zwarte helm.
Dader 2: ook ongeveer 1.80m, dun postuur, mogelijk begin 20, maar kan ook jonger zijn, zwart gekleed, trainingsbroek, zwarte jas; soort puffer jas met capuchon, lichte huidskleur.

Heeft u iets gezien, iets gehoord of beeldmateriaal dat de politie kan helpen bij dit onderzoek? Laat het weten via 0900-8844.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.