Brug Groenezoompad naar Capelle aan den IJssel afgesloten

Fietsers en wandelaars die gebruik maken van het Groenezoompad/ Tuinenpad krijgen komende maand te maken met een omleiding. Het Groenezoompad loopt vanaf het Polderbad, door een stukje weiland en komt uit  naast begraafplaats Schollevaar waar dit over gaat in het Tuinenpad.

Buur-gemeente Capelle aan den IJssel  voert momenteel groot onderhoud uit in de Tuinenbuurt. Onderdeel van dit project is het opnieuw aanbrengen van het fietspad “Tuinenpad”. Daarom sluiten zij het fietspad in Capelle aan den IJssel tussen 8 t/m 19 juli 2024 af. 

Er is een ‘Omleiding over het Warmoezenierspad, de Hoofdweg en de Burgemeester Schalijlaan‘.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.