Sportstichting Zuidplas organiseert deze kerstvakantie leuke activiteiten voor jong en oud

Woensdagavond 21 december start Sportstichting Zuidplas in het Polderbad met lichtjeszwemmen, banenzwemmen in kerstsfeer. Deze activiteit voor volwassenen is de eerste in een reeks activiteiten voor jong en oud. Is het lichtjeszwemmen niets voor jou dan kun je je wellicht uitleven tijdens het zaalvoetbaltoernooi voor jongeren en het freerunnen voor de jeugd.  Wil je 2023 sportief beginnen? Spring dan vol goede moed het water in tijdens de Nieuwjaarsduik op 2 januari.

Na de succesvolle sinterklaasactiviteiten staan er deze kerstvakantie voor alle leeftijdsgroepen activiteiten op de agenda. Sporten en bewegen moet immers voor alle inwoner de gemeente Zuidplas mogelijk zijn. We brengen de sportactiviteiten naar de inwoners toe door deze te verspreiden over de verschillende locaties binnen de gemeente. Zo kun je zaalvoetballen in Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht en Moerkapelle en kan je voor het Freerunnen terecht in Zevenhuizen. Wil je je inschrijven of meer informatie over de activiteiten ga dan naar: https://www.actiefinzuidplas.nl/activiteiten

Naast deze evenementen staan er voor het komende jaar nieuwe lesactiviteiten op de agenda. In januari gaan we van start met de aquabootcamp, een intensieve fitness work-out in het water. Het babyzwemmen komt terug en met peutersurvival kunnen de kleinsten straks werken aan hun zelfredzaamheid in het water. Met deze uitbreidingen wordt het lesaanbod in de gemeente Zuidplas voor jong en oud verrijkt

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.