Oude Dorp Nieuwerkerk bruist tijdens Kaarsjesavond 2022

De (kerst)sfeer zat er goed in tijdens de kaarsjesavond in het Oude Dorp vrijdag 9 december. Het iets koude en mistige weer weerhield er niet van dat velen de weg naar het Oude Dorp wisten te vinden. De kaarsjesavond duurde tot 21:00 uur, echter rond 20:00 uur werd het een stuk rustiger, velen wilden waarschijnlijk niks missen van de voetbalwedstrijd Nederland-Argentinië.

Traditioneel organiseert winkelgebied het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel Kaarsjesavond, echter de afgelopen twee jaar kon het populaire evenement door de toen geldende corona maatregelen niet doorgaan. Reden te meer om dit jaar goed uit te pakken.

Met optredens van Dansschool Rend en Fabia werd het publiek enthousiast gemaakt. Op het Kinderplein konden deelnemen aan diverse spellen en swingen in de gezellige Silent Disco. Naast de vele kraampjes verspreid over het Oude Dorp kon men ook op de foto met de Kerstman en ook De Dorpskerk had haar deuren geopend voor bezoekers. Het voormalige Kruidvat filiaal was ingericht om de eerste helft van de WK wedstrijd Nederland-Argentinië te kijken op groot scherm.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.