Sint aan de wal in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel

Na een paar jaar zonder een aankomst of verstopt ergens in het dorp mag de Goedheiligman  op zaterdag 19 november weer gewoon een voet aan de wal vanaf een boot. Vanaf 11:30 uur  zal Sinterklaas onderweg zijn naar het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel vanaf de  IJssel via de Ringvaart. 

De verwachting is dat Sinterklaas rond 12:30 uur met zijn gehele gevolg arriveren en door  burgemeester Weber en kinderburgemeester Thomas Schouten worden ontvangen bij de  Gele Brug in het Oude Dorp.  

Nadat Sint de kinderen gedag gezegd heeft in het Oude Dorp vertrekt hij in een auto naar  winkelcentrum Dorrestein via de Oase waar hij ook de Oekraïense kinderen gedag zal  zeggen. De verwachting is dat hij daar tussen 13:30 – 13:45 uur aanwezig zal zijn. Vervolgens  zal hij ook nog om 14:30 uur een wandeling maken bij winkelcentrum de Reigerhof vanaf de  ingang bij het Raadhuisplein.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
iinfo@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.