Informatieavond over hoe om te gaan met de prijsstijgingen

Op donderdag 17 november organiseert de Boodschappenkast in de bibliotheek Nieuwerkerk een informatieavond voor inwoner van Zuidplas. In deze tijd waar veel mensen moeite hebben om de prijsstijgingen in de supermarkt bij te houden en de energieprijzen de pan uitrijzen, ziet de Boodschappenkast veel mensen die niet meer weten hoe ze maandelijks de eindjes aan elkaar te moeten knopen.

De onzekerheid gaat gepaard met een hoop stress en het niet weten waar je hulp kan vinden. De Boodschappenkast wil hierin hulp bieden door een informatieavond te houden over hoe om te gaan met de prijsstijgingen, terwijl je inkomen gelijk blijft. “We geven adviezen en tips hoe en waarop je het beste kan besparen om toch maandelijks rond te komen. Naast onze eigen ervaringen, zullen er ook ervaringsdeskundigen aanwezig zijn en diverse organisaties binnen Zuidplas waar je al je vragen kan stellen” laat het bestuur van de Boodschappenkast weten.


Heb je vragen over hoe je rond moet komen, heb je hulp nodig of ken je iemand die dat heeft. Kom dan vrijblijvend naar deze informatieavond.

Donderdag 17 november 2022
Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel
Batavierlaan 4
19.30 inloop met een gratis kopje thee/koffie
20.00 start informatieavond

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.