Omgaan met feestdagen onderwerp bij lotgenotencontact
mantelzorgers en dementie

Steunpunt Mantelzorg nodigt je uit op 9 november voor het lotgenotencontact mantelzorgers en dementie. Het thema is dit keer de feestdagen.

De feestdagen komen er weer aan. Sommige kijken ernaar uit, anderen zien ertegenop en soms is het ook een mengeling van allebei. Hoe ga je goed om met de feestdagen, nu er sprake is van dementie bij je naaste? Wat verwacht je? En wat is er nog mogelijk? Want je wilt vooral dat iedereen een fijne tijd heeft met elkaar. Kom naar het lotgenotencontact mantelzorg en dementie en praat mee.

Locatie:
De Meidoorn 1a
2911 RE Nieuwerkerk aan den IJssel
9 november 13.30-15.00 uur
 
Graag aanmelden via hetty.debie@stzo.nl of bel 06-18426957. 

Iedere tweede woensdag van de oneven maanden is er een lotgenotencontact voor partners en andere mantelzorgers van mensen met dementie. De activiteiten staan op de activiteitenkalender van Stichting Zo!

Omgaan met dementie kan namelijk een uitdaging zijn. Soms wordt dat te veel. De rol die je had als partner of kind verandert. Hoe houd je het zo lang mogelijk goed vol en kun je nog genieten van de mooie dingen die je samen hebt? Mensen uit jouw omgeving, die niet dezelfde ervaring hebben, begrijpen je vaak niet (of niet goed). Toch heb je de behoefte om je ervaringen te delen. Maar, met wie? Dan is het fijn om met lotgenoten contact te hebben en ideeën en ervaringen uit te wisselen. Immers, zij zitten in dezelfde situatie.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
iinfo@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.