Druk bezochte Kinderkledingbeurs voor gezinnen met een krappe beurs

Op zaterdag 8 oktober jl. organiseerde Stichting ZO! in samenwerking met Koffie Enzo de kinderkledingbeurs voor gezinnen met een krappe beurs. Deze beurs is speciaal voor inwoners van Zuidplas die het financieel wat moeilijker hebben. Zij krijgen een uitnodiging thuisgestuurd als zij bekend zijn bij Stichting ZO! of bij de Boodschappenkast.

Het was een druk bezochte ochtend, om 10 uur stond er al een rij voor de deur. Veel gezinnen gingen met een goed gevulde tas de deur uit, er zijn in totaal 672 kledingstukken verkocht dit is een verdubbeling ten opzichte van afgelopen april.

De opbrengst komt ten goede aan Stichting Inloophuis Koffie Enzo(externe link). Hier kan iedereen terecht op dinsdag en/of donderdagochtend voor een praatje, de boekenkast of als ze hulp nodig hebben. Gezellig bijpraten met een kopje koffie. Loop ook eens binnen op de Kerkstraat 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De overige kleding is naar de kledingbank in Rotterdam gebracht.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.