Gezellig Griezelen bij bordspellenwinkel & -café The Game-Inn

Vanaf 14 t/m 31 oktober staat The Game-Inn twee weken in het teken van Halloween met griezelig gezellige bordspel activiteiten in het spellencafé! 

Voor jong en oud is er van alles te beleven in de spelletjeswinkel. Zo is het spellencafé speciaal voor deze twee weken aangekleed in halloweensferen en kan je aanschuiven bij gezellige spelletjesmiddagen en -avonden. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan het bekende rollenspel “Weerwolven”, begeleid door een spelleider, aanschuiven bij de Dungeons & Dragons Halloween Specials of een avondje spannende bordspellen spelen tijdens de Halloween Nights.

Halloween Nights

Op 28 en 29 oktober spookt het vanaf 19:00 uur in het spellencafé en staan er angstaanjagend lekkere hapjes en drankjes op het menu.. Tijdens de Halloween Nights spelen we onder andere een de gaafste spellen met horror thema, zoals Mysterium, Nyctophobia, Spookslot, Horrified, Psycho Killer en nog veel meer! Uiteraard kan je ook kiezen uit de meer dan 300 andere spellen uit onze spellenkast.  

Win het bordspel “The Hunger”

De aftrap van de Halloween activiteiten is op vrijdag 14 oktober met het spannende toernooi van The Hunger, een bordspel met vampieren thema. Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis en je maakt ook nog eens kans om naar huis te gaan met dit prachtige spel! Ken je het spel nog niet? Dat is geen probleem, pas na speluitleg en een oefenronde zal gespeeld worden voor de eerste prijs!    

Dungeons & Dragons Halloween specials
Het grootste tabletop rollenspel uit de jaren 70 is mede door de serie Stranger Things populairder dan ooit! Tijdens deze spelavond beleef je een spannend avontuur onder begeleiding van een ervaren Dungeon Master. Met spectaculaire handgemaakte terreinen en een sinister verhaal wordt dit echt griezelen..   Let op: deze avonden zijn daarom vanaf 18 jaar! 

Bekijk alle activiteiten op de website en schrijf je snel in via www.game-inn.nl als je durft.. 

Programma Halloween activiteiten:

  • Vrijdag 14 oktober: vanaf 19:00 uur – The Hunger Toernooi (gratis deelname)
  • Woensdag 26 oktober: 14:30 tot 16:30 uur – Weerwolven middag (deelname 2,50 p.p.)
  • Donderdag 27 oktober: 18:30 tot 22:00 uur –  Dungeons & Dragons Halloween special (deelname 20 euro p.p.)
  • Vrijdag 28 oktober: vanaf 19:00 uur – Halloween Night spellencafé (deelname 4,- p.p.)
  • Zaterdag 29 oktober: vanaf 19:00 uur – Halloween Night spellencafé (deelname 4,- p.p)
  • Maandag 31 oktober: 18:30 tot 22:00 uur –  Dungeons & Dragons Halloween special (deelname 20,- p.p.)

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.