31ste BRAinS seizoen in volle gang!

Afgelopen week is het nieuwe seizoen van BRAinS van start gegaan met maar liefst 22 activiteiten.

Voorafgaand aan de start is op maandagmiddag 3 oktober de officiële opening verricht door wethouder Frans Klovert. Hij benoemde in zijn toespraak het recordaantal van 2750 aanmeldingen voor een najaar en roemde de enorme hoeveelheid organisaties en vrijwilligers uit de gemeente die hun medewerking aan BRAinS verlenen. Zij zorgen er samen met Stichting ZO! voor dat er dit najaar ruim 8o activiteiten plaats gaan vinden op het gebied van kunst, cultuur, sport en welzijn in heel Zuidplas.

Vervolgens gaf de wethouder het woord aan kinderburgemeester Thomas Schouten, die de winnares van het gouden letterwoord bekendmaakte. Femke Tiemstra van de Sint Jozefschool was de gelukkige. Als prijs ontving zij een waardecheque voor een gratis BRAinS activiteit en een klein presentje.De naam BRAinS is niet meer weg te denken in Zuidplas. Elk schooljaar komen er twee brochures uit (in het najaar en voorjaar) met activiteiten op het gebied van sport, kunst, cultuur en welzijn voor alle leerlingen van de gemeente Zuidplas!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.