In de prijzen door prijsfavorieten

Voor welk bedrag aan producten ligt daar nou in de winkelwagen in de speciale winkelwagen in de Albert Heijn vestiging in winkelcentrum Reigerhof. Deze vraag werd de afgelopen weken vaker gesteld in deze supermarkt. En wie het dacht te weten kon meedoen aan een win-actie.

Uiteindelijk bleek dat de winkelwagen voor een bedrag van  € 27,37  was gevuld met zogenaamde prijs favorieten, de eigen huismerken van Albert Heijn. Deze week mocht de winnares haar prijs in ontvangst nemen. Uit handen van manager service Marten ontving zij twee bigshoppers vol met deze prijs favorieten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-6.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.