Woningoverval Zevenhuizen, politie zoekt getuigen

Op dinsdagavond 30 augustus is een slachtoffer in zijn woning aan het Begoniaplein in Zevenhuizen overvallen door meerdere daders. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Rond 19:30 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie. Toen agenten naar het Begoniaplein gingen, bleek dat een woningoverval had plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij door meerdere verdachten geduwd en geslagen, er zijn geen verdachten meer aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de daders en hun voertuig(en).

Getuigen gezocht

Heeft u meer informatie over deze zaak of beelden van de (ruime) omgeving van het Begoniaplein waarop mogelijk de daders of hun voertuigen te zien zijn? Dan komt de politie graag met u in contact. Heeft u mogelijk beeldmateriaal, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of stuur deze op via DEZE LINK van de politie. O bel de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Ook de videobeelden van een dashcam kunnen bruikbaar zijn voor het onderzoek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-6.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.