Stichting ZO! vanaf nu hele dag telefonisch bereikbaar

Stichting ZO! is per direct iedere werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 0180– 310 050. Mensen kunnen bellen met vragen of zorgen over geldzaken, wonen, school, (mantel)zorg, jeugdhulp, gezin/relatie of ouder worden. Daarnaast kunnen inwoners van Zuidplas bij Stichting ZO! terecht voor alle informatie rond vrijwilligerswerk, voor inzet in jouw buurt en voor meedoen aan veel verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Eerder was ZO! alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar.

Directeur-bestuurder Ed Lugthart: “We merken in gesprekken dat inwoners van Zuidplas vragen om betere bereikbaarheid in de middag. Daarom ben ik erg blij dat we nu de hele dag telefonisch bereikbaar zijn. We bestaan ruim een jaar en voor ons is dit een zeer wenselijke en logische stap voorwaarts. Op deze manier kunnen we de inwoners van Zuidplas nog beter helpen op het gebied van zorg en welzijn. En dat past bij onze missie: ZO! maakt samen leven in Zuidplas mooier.” Stichting ZO! is verder te bereiken via info@stzo.nl. Daarnaast staat er veel informatie op www.stzo.nl.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.