Inrijverbod tijdens spitsuren op Zuidplasweg, Tweede Tochtweg en Verbindingsweg

Vanaf maandag 22 augustus geldt er tijdens spitsuren een inrijverbod op de Zuidplasweg, Tweede Tochtweg en Verbindingsweg in Nieuwerkerk. Dit laat de gemeente Zuidplas weten op de diverse gemeentelijke communicatie kanalen.

Het doel van deze maatregel is het laten ontstaat van minder autoverkeer op de momenten dat veel fietsers, waaronder scholieren, daar rijden en wordt de verkeersveiligheid zodoende verbetert. De maatregel, met uitzondering van fiets- en bestemmingsverkeer geldt, voortaan tijdens de spitsuren, s ‘morgens van 07:00-09:00 uur en s ‘middags tussen16:00-18:00 uur.

Meer informatie vind u op: www.zuidplas.nl/zuidplasweg.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.