KWF Zoekt Collectanten Nieuwerkerk Aan Den IJssel

KWF kiest als eerste goed doel in Nederland voor een volledig digitale huis-aan- huis collecte. Daarmee wordt na 70 jaar de collectebus vervangen door een collectebord met iDEAL QR-code. Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (4 tot en met 10 september) wordt in Nieuwerkerk a/d IJssel weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code.

Geen bus, maar een collectebord
Steeds minder mensen hebben contant geld in huis. Met de QR-code kunnen ze toch gemakkelijk doneren.
Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.” Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.
 Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen? Het collecteteam in Nieuwerkerk is nog op zoek naar collectanten die met het collectebord met QR-code langs de deuren willen. Meld je aan via kwfnieuwerkerk@gmail.com of kwf.nl/collecteermee.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.