Doe mee tijdens het Doe Mee! Festival

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Stichting ZO! organiseert op zaterdag 10 september van 13:00 – 15:00 uur het Doe mee! Festival. Dit vindt plaats op het plein bij het Hervormd Kerkelijk Centrum, J.A. Beijerinkstraat 53, in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Tijdens dit gratis festival voor alle leeftijden kun je kennismaken met ruim twintig organisaties uit Zuidplas en er is voor jong en oud van alles te doen. Zo kunnen kinderen zich gratis laten schminken en volwassen kunnen meedoen aan een Escaperoom laaggeletterdheid of kennismaken met reanimatie en levensreddend handelen. 

Kom dus gezellig langs bij het Doe Mee! Festival en ontdek wat organisaties jou te bieden hebben! 

Meer informatie is te vinden op www.stzo.nl/doemee

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.