Mannenkoor Prins Alexander houdt open huis!

ROTTERDAM-ALEXANDER – Op dinsdag 30 augustus organiseert Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” o.l.v. dirigent Arjan Breukhoven vanaf 19:45 uur een open huis waarvoor het mannen uitnodigt om met het koor een muzikale ontdekkingsreis te ondernemen.

Zingen is gezond
Over zingen klinken vaak mooie gezegdes, bijvoorbeeld dat zingen gelijk is aan twee keer bidden. Of dat zingen voor lijf en geest gezond is. Hoe mooi is dat! Maar zingen is ook een vorm van muziek maken. En bij het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander” ervaar je dus alle drie.

Ook jouw stem is belangrijk
Een stem is eigenlijk een instrument, elk met een eigen klank en kleur. Verschillende instrumenten bij elkaar vormen een veelkleurig en prachtig orkest. Wil jij eens ontdekken welk instrument jij bezit en jouw instrument eens mengen in een orkest van meerstemmigheid? Wil jij eens ervaren hoe het voelt om vierstemmig in een koor te zingen, waarbij iedere stem even belangrijk is, en eens beleven wat er gebeurt als een koor van stemmen aanzwelt tot een harmonieuze klank waarin jouw stem mede de klankkleur vormt? Kom dan eens meezingen in de Alexanderkerk! Daarnaast is deze open repetitie een mooie gelegenheid eens te ontdekken wat voor muziek CMKPA maakt en hoe een repetitie een wekelijks feestelijke reiservaring is onder leiding van de internationaal bekende muzikale reisleider Arjan Breukhoven!

Waar is dat feestje?
Mannen zijn meer dan hartelijk uitgenodigd in de Alexanderkerk, Springerstraat 340, Rotterdam-Alexander om mee te zingen in de fraai klinkende kerk. Aanvang is 19:45 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd! Voel je welkom.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.