Zomerse pretpakketten uitgedeeld aan 29 kinderen in Zuidplas

Het is zomer en veel mensen gaan op vakantie. Maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige gezinnen blijven deze zomer thuis omdat een vakantie te duur is en zij moeten rondkomen van een laag inkomen.

Stichting ZO! heeft daarom 29 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar verrast met een zomers pretpakket. Deze worden geschonken door Stichting Kinderhulp. Het pakket is een leuke rugzak vol verrassingen. Zo zitten er bioscoopkaartjes en treinkaartjes in, een bal, schildersspullen en een mooi leesboek. De tienerpakketten zijn net weer wat anders, voor iedere leeftijd wat leuks. Een heerlijke, onverwachtse verrassing voor de jeugd. En het werd zeer gewaardeerd!

Vriendjes en vriendinnetjes gingen leuke dingen doen of dagjes weg naar pretparken, en ja, dat zat er bij ons niet in…

De impact van een Zomerpretpakket

De kinderen van Milou & Maarten ontvingen vorig jaar een Zomerpretpakket van Kinderhulp. Tóch eens een dagje uit, naar de bioscoop, een spelletje, mooi leesboek, eigen voetbal en veel meer zomerse avonturen. Moeder Milou vertelt hoe het is om je kinderen van alles te willen geven, maar dat niet te kunnen door geldgebrek.. en hoe een Zomerpretpakket écht een verschil maakt in die lange zomervakantie!

Kopfoto ter illustratie: Kinderhulp.nl

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.