Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel klaar voor Midzomer Shopping

De winkeliers van het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den Ijssel zijn er klaar voor, vrijdagavond 24 juni van 17.00u – 21.00u, organiseert het Oude Dorp een gezellige Midzomer Shopping avond. Tijdens deze speciale koopavond zijn er overal extra activiteiten. Een goed moment om alvast in de vakantiestemming te komen.

Leuk voor jong en oud

Tijdens Midzomer Shopping is er genoeg te doen op het Oude Dorp. Kinderen kunnen zich laten schminken, er zijn heerlijke suikerspinnen en er kan geravot worden op een springkussen. In de winkels worden verschillende activiteiten gehouden zoals een mini workshop Annie Sloan, demonstraties bloemschikken, proeverijen en natuurlijk kun je je slag slaan in de diverse sales die van start gaan. De komende tijd zullen de winkeliers deze acties bekend maken via de socials. Hou ons dus zeker in de gaten! De avond wordt muzikaal aangekleed door een wandelende muzikant: een garantie voor zomerse sfeer. Ook zal de mobiele poffertjeskraam van Rob van Lopik aanwezig zijn, een oude bekende op het Oude Dorp.

Win een verrassingspakket met jouw foto

Maak jij deze avond de meest zomerse foto bij onze photobooth en tag je het Oude Dorp? Dan maak jij kans op een tof verrassingspakket namens de ondernemers uit het Oude Dorp!

Via de facebookpagina www.facebook.com/hetoudedorp  vind je het laatste nieuws over Midzomer Shopping. Zie hier ook het volledige programma.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.