Olune.nl : Speurtocht in je eigen buurt voor jong en oud

Een speurtocht in je eigen buurt of een van de andere wijken in Nieuwerkerk aan den IJssel, vaak een hele klus om dat op te zetten. Gelukkig bieden Lorenz (38) en zijn dochtertje Olune (6 jaar) uitkomst. Gewapend met je mobiel of een geprinte versie kan iedereen e e n van de fotospeurtochten gaan lopen.

Via de site Olune.nl zijn er inmiddels al zes speurtochten uitgezet.  Aan de hand van foto’s wordt je aan het werk gezet om op zoek te gaan naar de herkenbare punten. Elke speurtocht duurt tussen de 20 en 30 minuten. Op een rustig tempo kun  je er zo een uur voor uittrekken en eindigt ook in een speeltuin in de wijk. Vader Lorenz en dochtertje Olune maken deze speurtochten op eigen initiatief en geheel belangeloos.

De lijst van beschikbare speurtochten ( deze wordt nog uitgebreid).

Dorrestein/Oude Dorp

Esse Zoom

Kleinpolder

Oranjebuurt

Zuidplas/Kruidenbuurt

Dorrestein

Nieuwsgierig? bezoek dan onderstaande link voor de speurtochten.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.