De cirkel is rond: Laatste editie Het Oud Kanaaltje

Precies 2 jaar geleden kwam, tijdens de eerste lockdown, het allereerste nummer uit van Het Oud-Kanaaltje. Het werd een groot succes! Er zouden er maximaal. 9 edities gemaakt worden , maar na die 9 weken smaakte het naar meer.

Het Oud-Kanaaltje werd een maandblad. Maandag 4 april verschijnt de 27ste editie, maar tevens ook (voorlopig) de laatste. De verhalen zijn op! Maar deze editie heeft weer mooie verhalen o.a.: De geschiedenis van de Glasblazerij De Struischvogel, Job Ham heeft nog een paar mooie anekdotes uit zijn dierenartspraktijk, Het einde van een steenfabriek. En een special over de Elimschool met Meester van den Berg, Meester Theo Legters en juf Allie de Koning, en natuurlijk veel ingezonden klassenfoto’s. En nog veel meer ! Maandag 4 april dus vanaf 12.00 uur verkrijgbaar bij Baasimmedia, Garage Slappendel en Slagerij den Toom (vanaf dinsdag)p.s. alle edities zijn nog los te verkrijgen.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.n

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.