Mobile Media lab op Raadhuisplein

Het Mobile Media lab staat donderdag 31 maart op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.  Met deze test-truck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, doet de politie onderzoek naar de ervaringen van burgers met de (digitale) dienstverlening van de politie. 

Voor vragen aan politie en handhavers kunnen de inwoners tussen 09:00 uur en 14.00 uur terecht op het Raadhuisplein en is er informatie te vinden over diverse politiezaken.Woensdag stond het mobiele media lab ook al in Nieuwerkerk. Politie ging toen met brugklassers van onder andere het Thorbecke College in gesprek over sexting en groepsdruk. Ook in 2019 bezocht het medialab Nieuwerkerk en was toen gericht op het onderwerp ondermijning.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.