Te gekke actie bij Fabia Dance Center

Advertorial- Vanaf maandag 21 maart start er een te gekke actie bij Fabia Dance Center in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De dansschool heeft de komense periode een heel top aanbod voor jullie! Van 21 maart t/m 3 April mag je gratis alle FabiaDance Center danslessen uitproberen! Diezelfde 2 weken zijn de Tough Lotus Body&Mind Training Center lessen met een flinke korting te volgen. Of je nu eindelijk van je rugklachten af wilt, je conditie wilt aanpakken in gezellige danslessen/workouts of begeleiding wilt in jou persoonlijke doelen.. We hebben voor ieder wat wils met ons uitgebreide aanbod met o.a. aerial yoga, hot yoga, hot stretching en hot pilates(infrarood warmte) en danslessen.Ervaring is niet nodig! Vergeet niet je plekje te reserveren vol is vol.  Pak je kans & trommel evt je vrienden en vriendinnen op!  Meer informatie over het aanbod of aanmelden via een reactie op de facebookpagina van Fabia DanceCenter.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.