Nieuwe Gemeente Politiek (NGP): Lokaal is beter

Meer betaalbare huurwoningen, laagdrempelige zorg van hoge kwaliteit en flexibele woonvergunningen voor bewoners van recreatieparken. Met deze en meer speerpunten hoopt NGP-Zuidplas komende woensdag de kiezer aan hun kant te krijgen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

De in 2008 opgerichte partij probeerde 3 keer eerder al de kiesdrempel te halen om zo mee te kunnen ´regeren´ vanaf het Raadhuisplein. De partijleden zijn ook nu weer vol goede moed dat dit dit jaar moet gaan lukken. NGP-Zuidplas profileert zich als een zelfstandige, onafhankelijke lokale partij. In de gemeente Zuidplas doen twee lokale partijen mee met de gemeenteraadsverkiezing en zes gemeentelijke afdelingen van landelijke partijen.

Volgens nummer 5 van de NGP lijst, Peter Baur, is het voor juist de sociale huurders van Vestia woningen zaak om op de juiste partij te gaan stemmen. ¨Vestia al 10 jaar lang een vliegend tapijt vol met hele grote niet meer te dempen schuldgaten. Die hadden allang moeten worden gesaneerd. D66 en VVD willen nog 4 jaar lang doorvliegen met daarbovenop de rente. Zeg allen nee tegen deze gedwongen schuldaanvaarding¨.

Peter Baur/NGP Zuidplas:

 Voor de burger van Zuidplas een fatsoenlijk besteedbaar inkomen waarmee woonlasten op een normale manier kunnen worden voldaan.

Ook over de plannen van het Vijfde Dorp is Peter helder in zijn uitspraken: ¨Beste Zuidplassers en kiezers, Het vijfde dorp! Een fundament van een mislukt project. Een zee van schuld met daarboven op een niet te dempen gat van rente! In dat schuld-gat gaat bij velen binnenkort door verrekening met gemeenteschulden het vakantie geld verdampen! Daar is wel belasting over betaald!

De partij, onder aanvoering van de nummer 1 op de lijst Kees Heuvelman geeft aan zich in te gaan zetten voor bestuurlijke hervormingen, sanering van gemeenteschulden , controle op aanbesteding en vakkundig resultaat. Het volledige partijprogramma kunt u vinden op de site van de NGP.

Of de partij de kiesdrempel zal gaan halen weet men na de verkiezingsdag op woensdag 16 maart.

 

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.