Honden-pup Lucy overleden teruggevonden (herzien bericht)

Update (zondagmiddag):

Helaas bereikte ons net het vreselijke nieuws dat Lucy overleden is teruggevonden. Wij wensen de baasjes en familie heel veel sterkte en kracht met dit enorme verlies. En bedanken iedereen voor het delen.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nog steeds geen spoor van hondje Lucy. De nog geen 1 jaar oude Pomeriaanse pub verdween  woensdag 16 februari en is  sindsdien spoorloos.

De familie van Wanrooij is ten einde raad nadat het hondje in nacht wist weg te lopen vanaf de Hoofdweg Noord in Nieuwerkerk aan den IJssel. ¨Wij slapen in een caravan wegens verbouwing , vannacht naar de toilet gegaan en deur was niet goed in het slot gevallen.alles zat dicht in de voortent maar toch onder de tent door gekropen¨. Met man en macht wordt er gezocht, daarbij is ook de hulp ingeroepen van een aantal speurhonden, helaas nog zonder resultaat.

Baasje Jan van Wanrooij denkt persoonlijk dat de honden pup is meegenomen en stelt een hoge beloning in het verschiet voor degene die Lucy terug kan brengen. ¨Ik persoonlijk denk echt dat je ben meegenomen voor 100 procent. Wij geven ook daarom een beloning van €5000 weg voor degene die haar terugbrengt¨ valt te lezen op de lokale social media.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.