Weet je nog? Toen scouting Nieuwerkerk nog gewoon padvinderij heette…

De activiteiten begonnen in 1968 op de zolderruimte van het oude station. En daarna verhuisde naar de voormalige rooms-katholieke school en naar het huis bij het oude gemaal Francois.Toen een heitje voor een karweitje nog heel gewoon was.

Hebt jij nog leuke herinneringen en/of foto’s aan de padvinderij uit de begintijd tot en met 1979? De maart-editie van het Oud-Kanaaltje staat o.a. in het teken van de padvinderij en scouting in Nieuwerkerk.Help je ook mee?Leuke herinneringen en foto’s kunnen gemaild worden naar info@oud-kanaaltje.nl of kom langs aan de Parallelweg-Zuid 29.Samen maken we er weer een bijzondere uitgave van.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.