Terug in de tijd met het Oud Kanaaltje: Koningin Wilhelmina Mavo

Het 25ste nummer! staat weer bol van de herinneringen aan Nieuwerkerk. In de deze editie een uitgebreide special over de Koningin Wilhelmina Mavo aan de van Beethovenlaan. Met o.a. herinneringen van oud-leerlingen, oud-leraren Bram v.d. Wal, Bart Belonje en Cees Vader. En oud-directeur Jan Verbeek.

Daarnaast herinneringen aan Café Rustwat in de jaren 1966-1972, fietsen van Hoog naar Laag en gaan we terug in de tijd naar Paul en van Weelde. En nog veel meer!Het Oud-Kanaaltje is los verkrijgbaar bij Baasimmedia, Slagerij Teus den Toom en Garage Slappendel. Wil je een abonnement? Ga naar www.oud-kanaaltje.nl.Voor iedere abonnee hebben wij iedere maand een leuk extraatje! Gratis sparen voor een uniek kwartet/kaartspel.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.