ChristenUnie/SGP deelt de liefde uit voor Valentijnsdag

Maandag 14 februari is het Valentijnsdag. En liefde is… aandacht voor elkaar. Daarom komt Tweede Kamerlid Mirjam Bikker (ChristenUnie) op zaterdag 12 februari naar Zuidplas om in gesprek te gaan met bezoekers van Inloophuis Koffie Enzo & Gewoon Dichtbij.

Inloophuis Koffie Enzo & Gewoon Dichtbij (Parento Thuiszorg) zijn twee organisaties die zich inzetten voor inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij organiseren diverse activiteiten, waarbij ze jong en oud bij elkaar brengen. Mensen kunnen bij de organisatie terecht voor een praatje, de boekenkast en voor hulp in en om het huis. Gezelligheid en een luisterend oor!

Daarnaast deelt ChristenUnie/SGP zaterdag 12 februari ‘’vergeet-me-nietjes’’ uit bij de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel en in de Dorpstraat in Zevenhuizen. Lijsttrekker Jan Willem Schuurman: ‘oprechte aandacht voor de ander is veel waard! Als ChristenUnie/SGP vinden we verbinding tussen mensen belangrijk. We vragen met deze actie aandacht voor het
omzien naar elkaar en juist die ander niet te vergeten. Samen kunnen we zorgen dat niemand zich eenzaam voelt in Zuidplas. Ook roepen wij als ChristenUnie/SGP op om te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen.’

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.