Speeltuin IJsselkids wordt speelklaar gemaakt: 50 kub houtsnippers voor speelkasteel

Om Speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het komende seizoen weer speelklaar te maken zijn er tijdens de winterperiode vaak vele onderhoudswerkzaamheden nodig. Zo werd er dit weekend ruim 50 kub decowood hout onder het grote speelkasteel neergelegd. En dat was een flinke klus.

Een paar weken geleden werd de speeltuingrond al opgefrist, een gratis beschikbare graafmachine van de Firma Molenaar kwam hierbij goed van pas. Nu was het tijd voor de vele houtsnippers. Met scheppen, kruiwagens, een graafmachine en vele vrijwillige handen was het speeltuinteam aan het einde van de dag moe maar voldaan.

Maar de speeltuin is er nog niet. voordat de populaire Nieuwerkerkse attractie weer in maart/april opengaat moet er nog een hoop gebeuren. Men zoekt daarom nog vrijwilligers die ook de handen uit de mouwen willen steken om zo speelplezier voor de kinderen te kunnen garanderen. Helpen kan dus, bijvoorbeeld tijdens de landelijke actie NL-Doet op vrijdag 11 en/of zaterdag 12 maart.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.