Sporthal Kleine Vink uitgeprikt

Zondag 30 januari is de laatste dag dat men in sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel terecht kunt voor een (booster)vaccinatie. Na deze dag zal men voor covid vaccinaties verder moeten reizen.

Op de in januari geopende priklocatie kon men de afgelopen week ook zonder afspraak terecht voor de booster-vaccinatie. Inwoners zijn vanaf volgende week aangewezen op locaties in onder andere Capelle aan den IJssel of Gouda. Het verdwijnen van de GGD priklocatie in sporthal De Kleine Vink betekent voor korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk dat zij weer gebruik kunnen maken van hun eigen ruimtes.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.