ChristenUnie/SGP vraagt boodschappen voor de ‘Boodschappenkast’

Van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari zamelt de fractie van ChristenUnie/SGP Zuidplas boodschappen in voor de boodschappenkast. De oproep aan de inwoners van Zuidplas is dan ook: lever boodschappen in voor minima in onze gemeente!

ChristenUnie/SGP ondersteunt een week lang de ‘Boodschappenkast’. Dit is een burgerinitiatief dat in de vier dorpen van Zuidplas actief is om gezinnen te ondersteunen die het financieel moeilijk hebben. Het is bedoeld voor minima die tussen het wal en het schip raken, maar wel die (financiële) hulp nodig hebben om rond te komen.

Lijsttrekker Jan Willem Schuurman: “In onze dorpen kijken we naar elkaar om. Juist ook naar hen die het wat minder hebben dan wijzelf. Laten we als inwoners van Zuidplas deze week
boodschappen inzamelen. Vele inwoners hebben een prima gevulde portemonnee, maar dat geldt niet voor alle inwoners. Niet voor niets hebben wij eerder aandacht gevraagd voor de financiële positie van huishoudens. Laten we deze week eens wat boodschappen doneren aan de ‘Boodschappenkast’. Wij zijn de ‘Boodschappenkast’ zeer dankbaar voor al het werk dat zij het hele jaar doen!”.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.