D66 Zuidplas stelt definitieve kieslijst vast voor gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022

¨D66 Zuidplas brengt met ervaren kandidaten de politiek thuis bij de inwoners¨.

Begin januari 2022 zijn de D66 Zuidplas kandidaten bekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. Nadat rond de zomer van 2021 Frans Klovert (fractievoorzitter D66 Zuidplas) was verkozen tot lijsttrekker zijn nu de nummers 2 t/m 20 bekend gemaakt.


Chantal, Mark, Rik en Ryan
Op nummer 2 staat huidig raadslid Chantal Bon-van de Griek. Zij is de runner-up en de eerste vrouw op plaats 2 op de lijst.
Op nummer 3 staat Mark Clavaux , oud-raadslid uit Moordrecht.
Op nummer 4 staat Rik van Woudenberg, oud-wethouder in Zuidplas.
Op nummer 5 staat Ryan Adriaanse, student uit Zevenhuizen.

Met deze top 5 is er veel politieke ervaring aanwezig op de lijst en is er ook jong talent aanwezig, D66 Zuidplas geeft aan dat Zuidplas aantrekkelijk blijft, ook voor onze jonge mensen. Met de nummer 5, Ryan, is er meer verbinding met de jeugd in Zuidplas. Daarna volgt een mix van nieuwe en oude leden die allen betrokken zijn en zich willen inzetten om Zuidplas een thuis voor iedereen te maken. De lijst wordt afgesloten met een aantal bekende gezichten uit onze mooie gemeente. Op deze wijze hoopt D66 Zuidplas een stap naar een mooie verkiezingsuitslag te zetten.

Frans Klovert – lijsttrekker
In de AAV (Algemene Afdelings Vergadering) van juni 2021 werd Frans Klovert met unanieme stemmen verkozen tot lijsttrekker. Frans is erg blij met de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. “Met deze mix van ervaring en nieuw talent maakt D66 de komende jaren het verschil. De inwoners van Zuidplas hebben hiermee de garantie dat het belang van het individu en de samenleving die wij met z’n allen vormen zijn gediend. Zo voelt iedereen zich ‘Thuis is Zuidplas’.”

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.