ChristenUnie/SGP: Nieuwbouw Zevenster (Zevenhuizen) mag geen vertraging oplopen

De fractie van ChristenUnie/SGP heeft vragen ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas. In juli 2019 is de intentieovereenkomst getekend door de gemeente Zuidplas, Woonpartners Midden Holland en Stichting de Zevenster voor het realiseren van een integraal plan voor wonen en zorg in Zevenhuizen. Hier is de fractie van ChristenUnie/SGP groot voorstander van. Daarom mag deze ontwikkeling ook geen vertraging oplopen.


De fractie van ChristenUnie/SGP heeft gesprekken gevoerd met het bestuur van voetbalvereniging V.V. Groeneweg. Uit dit gesprek bleek dat al gestart kan worden met de bouw van de Zevenster. De voetbalvereniging is hierin geen belemmering, ondanks dat er nog geen overeenstemming is met de gemeente. Raadslid Peter Molenaar: “We lazen echter ook dat de gemeente nog geen overeenstemming heeft bereikt met voetbalvereniging V.V. Groeneweg. Wat ChristenUnie/SGP betreft mag dit geen reden zijn om nog niet te beginnen aan de nieuwbouw van de Zevenster. We hebben gehoord dat de bouw al kan starten, wat ons betreft doen we dat ook! ”


ChristenUnie/SGP heeft een zevental vragen ingediend. Deze vragen hebben met name betrekking op de verplaatsing van de tennis-en voetbalvereniging naar de Swanla-driehoek en de nieuwbouw van de Zevenster.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.