Zonnebloem bezoekt tuincentrum

Grootschalige activiteiten kunnen door de corona maatregelen nu natuurlijk niet plaats vinden. De vrijwilligers van de Zonnebloem gaan daarom, als de deelnemer het wil en het de vrijwilliger lukt, op individuele naar de Intratuin Kerstshow. Zij zien alle leuke en mooie presentaties en drinken uiteraard een lekkere koffie of chocomelk met iets lekkers.

Inmiddels zijn er diverse deelnemers die met hun vrijwilliger de Kerstshow hebben bezocht. Eén van de vrijwilligers die met haar gast op pad is gegaan is Marjo van Essen. Zij meldde dat het een groot feest was om alle taferelen te zien. De treintjes en dorpen, mooie sneeuwlandschappen, ze waren er best wel even druk mee om alles te zien. Het was net een Van Haasteren Puzzel, in de stijl van Anton Piek.  Nadat alles was bekeken en ook enkele kerstinkopen gedaan waren, zaten Marjo en haar gast even bij te komen met een koffie, warme chocolademelk en een lekker stuk verse appeltaart.  “Natuurlijk is het leuker om met een groep te gaan”, zo zei ze, “maar dit is voor nu een mooi alternatief! Mijn gast, en ik ook, we hebben genoten”.  Kijk en dat is toch waar dit uitje voor bedoeld is. Een fijne ochtend of middag voor onze deelnemers, waarbij de vrijwilliger ook gewoon mee geniet!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.