Eindelijk! Aldi opent vrijdag haar filiaal in Nieuwerkerk aan den IJssel

Vrijdag 10 december is het dan zover. Na jaren van gesteggel over de komst van een nieuwe supermarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel opent supermarktketen Aldi haar deuren.

Het plan was omstreden aangezien de komst niet mogelijk zou zijn door het bestemmingsplan. Echter, Aldi vond een een ´maas in de wet´ waardoor de gemeente Zuidplas het afgeven van een vergunning niet kon weigeren. En zo begon in augustus dit jaar de bouw van een 1500 vierkante meter winkelpand aan de Hoofdweg-Zuid. Naast het pand is een parkeerruimte voor ruim 100 auto’s en ligt op een gunstige plek voor zowel inwoners uit Nieuwerkerk, Nesselande en Capelle aan den IJssel. Of de recent opgeknapte aanliggende Hoofdweg afdoende is berekend op het winkelend publiek zal de tijd leren.

De van oorsprong Duitse grootgrutter opent vanaf vrijdag 10 december dagelijks om 08.00 uur haar deuren en zal tot 20:00 uur geopend zijn ( wettelijke sluitingstijd ivm corona maatregelen). Op zondag is de Aldi geopend van 12:00 uur-18:00 uur.

locatie Aldi Nieuwerkerk aan den IJssel
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.