Zuidpas-Sport: Najaars-driekamp JBC Nieuwerkerk

De afgelopen drie woensdagavonden stonden bij JBC Nieuwerkerk in het teken van de Najaars-driekamp, een interne competitie, waarin de leden worden uitgedaagd om in drie verschillende spelvormen het beste uit hen naar voren te halen.

De eerste avond speelden ze tripletten (drie tegen drie), de tweede avond doubletten (twee tegen twee) en op de laatste avond van de Najaarsdriekamp moesten de spelers het tegen elkaar opnemen in een tête-à-tête, niet het gemakkelijkste onderdeel van jeu de boules. 19 spelers hadden zich gemeld om de uitdaging aan te gaan. Na drie rondes kwam Yannick Zweere met 3 winst en +29 als beste uit de bus, gevolgd door Wilco Dekker (+24) en Arie van Vliet (+23).Hierna kon de eindstand van de driekamp worden opgemaakt.


Na de doubletten stond Martien Duineveld 1, Wilco Dekker 2 en Wim de Vries 3. Alleen Wilco Dekker wist alle drie de tête-à-tête partijen te winnen. Martien Duineveld twee partijen en Wim de Vries één partij. Dat kostte de laatste twee hun plaats bij de koplopers. Door het resultaat van de laatste avond steeg Wilco Dekker naar de eerste plaats. Yannick Zweere werd tweede en de derde plaats ging naar Dick Timmermans.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.