Christelijk Mannenkoor Prins Alexander zoekt projectzangers

op dinsdag 21 december geeft het “Christelijk Mannenkoor Prins Alexander” in de Alexanderkerk in Rotterdam-Alexander haar traditionele kerstconcert.

Het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander is een koor voor deze hele regio van de Randstad. Uiteraard zijn de mannen van het koor onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven, waaronder een heel aantal leden uit de gemeente Zuidplas, weer hard aan het oefenen iedere dinsdagavond op hun vaste locatie, in de Alexanderkerk, Springerstraat 340 in Rotterdam-Alexander.

Kerstconcert

Het koor zoekt zogeheten projectzangers om mee te doen met dit kerstconcert. Vind je het leuk om te zingen bij een gezellig mannenkoor en houd je van een uitdaging om over twee maanden al mee te doen met het kerstconcert? Kom dan naar het “Open Huis” op dinsdag 2 november a.s. om 19.45 uur in de Alexanderkerk om mee te zingen. Het koor hoopt dat veel mannen uit de ‘luie’ stoel komen en mee gaan zingen. Voor alle duidelijkheid: tot aan het concert hoef je niets te betalen. Neem gewoon een kijkje, drempelvrees is niet nodig, je wordt warm onthaald!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.