Herinneringen aan de huishoudschool

In 1987 sloot de christelijke LHNO-school haar deuren in Dorrestein. De “spinazie-academie” opende in 1962 en hebben er velen leuke herinneringen aan over gehouden.Het Oud-Kanaaltje is op zoek naar leuke verhalen en foto’s uit die schooltijd.Mail je leuke (korte) herinneringen naar info@oud-kanaaltje.nl. Langskomen kan natuurlijk ook aan de Parallelweg-Zuid 29. Of plaats je herinneringen bij de opmerkingen onder dit bericht.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.