24uurs sponsorrit voor Stichting Boodschappenkast Zuidplas

Op vrijdag 25 juni om 10.00 uur gaat Danny van Vliet fietsen, héél lang fietsen. In de 24 uurs sponsorrit voor het goede doel legt Danny zoveel mogelijk kilometers af. De bedoeling is dat Danny 24 uur non-stop in het zadel blijft zitten. In deze 24 uur probeert Danny 4 maal de route (Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda, Vianen, Schoonhoven, Capelle aan den IJssel) te fietsen. We richten daarmee op 400 à 500 km fietsen in 24 uur.

Alle opbrengsten van de sponsorrit gaan naar het goede doel: Stichting Boodschappenkast Zuidplas. Stichting Boodschappenkast Zuidplas helpt inwoners die (tijdelijk) niet rond kunnen komen, maar net te veel verdienen om in aanmerking te komen voor de voedselbank of andere organisaties. Doordat zij net een paar euro per maand meer verdienen dan het gestelde minimum, vallen ze vaak ook buiten de boot bij gemeente en overheidsinstanties en worden ze nergens geholpen. De stichting voorziet deze huishoudens wekelijks van een tassen met boodschappen tot ze weer op hun eigen benen kunnen staan.

Het zou fantastisch zijn als u Danny wil sponsoren! Ook bent u van harte welkom om Danny aan te moedigen. We maken van het startschot én van de aankomst een feestje. Komt u ook langs voor een lekker hapje en drankje?


Feestelijke start: vrijdag 25 juni 9.00 – 10.00 uur
Feestelijk ontvangst: zaterdag 26 juni 9.00 – 10.00 uur

Meer informatie over de rit of sponsormogelijkheden: info@A20tradecenter.nl

Informatie over stichting Boodschappenkast Zuidplas vindt u op de website www.boodschappenkast.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.