Verhage en Boodschappenkast slaan handen ineen

Het zonnetje schijnt en de temperaturen lopen op tot heerlijk vakantieweer. De klanten van de Boodschappenkast moeten helaas kiezen om hun vakantiegeld uit te geven aan noodzakelijke dingen, waardoor een vakantie er niet in zit.

Om er toch voor te zorgen dat deze klanten ook even de tijd nemen om te genieten, zijn de vrijwilligers van de Boodschappenkast bezig met een lijst en wat tips voor gratis of low-budget-uitjes. In samenwerking met Verhage Nieuwerkerk Aan Den IJssel willen zij het uitje feestelijk afsluiten met een Boodschappenkast-menu. Hierbij hebben zij uw hulp nodig.

Mocht u bij Verhage Nieuwerkerk Aan Den IJssel langs gaan voor een heerlijk verfrissend ijsje, slushie, milkshake of kiezen voor een lekkere makkelijke maaltijd dan zouden wij heel erg blij zijn met een kleine donatie in onze donatie-pot. Deze actie loopt tot 17 juli 2021, zodat de klanten van de Boodschappenkast in de zomervakantie lekker kunnen eten.

Renaldo en Cynthia zetten zich in voor de Boodschappenkast
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.