8 juni informatiebijeenkomst over waterstand

Een van de taken van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is het controleren van de afgesproken waterstand in plassen, vaarten en sloten. Deze waterstanden liggen vast in een (wettelijk) peilbesluit. In de omgeving van Moordrecht, Westergouwe en Nieuwerkerk gaat het waterschap kijken of de waterstand nog klopt.

Op dinsdag 8 juni houdt het waterschap om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst. U kunt dan uw ideeën over de waterstand in Zuidplaspolder-Zuidoost met het waterschap bespreken. U kunt zich daarvoor aanmelden via peilbesluiten@hhsk.nl.

U ontvangt per mail een instructie hoe u kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Vermeld duidelijk dat het gaat om het Peilbesluit Zuidplaspolder-Zuidoost op 8 juni. Er worden namelijk nog enkele andere bijeenkomsten gehouden in deze periode.

Liever persoonlijk(telefonisch) contact? Ook dat is mogelijk. Geef in uw mail aan hoe het waterschap contact met u kan opnemen.

Kijk voor meer informatie en een kaart van het gebied op: www.hhsk.nl/peilbesluitZPP-Zuidoost.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.