Nieuws Nesselande presenteert website NieuwsNesselande.nl

De Rotterdamse wijk Nesselande heeft vanaf heden ook een eigen nieuwswebsite. Afgelopen weekend is de website NieuwsNesselande.nl vol met actueel lokaal nieuws gelanceerd.

De website geeft een overzicht van al het nieuws uit Nesselande met een onderverdeling naar de onderwerpen: wonen & werken, ondernemen, leren, recreëren, gemeente, activiteiten, de wijk in beeld, een veilige & schone wijk en vermist & gevonden.

De website integreert al het nieuws uit de wijk met de social media berichten van Nieuws Nesselande, Foto Nesselande, Buurtpreventie Nesselande, Groen/Schoon Nesselande en Gevonden en verloren in Nesselande.

In de dynamische wijk Nesselande speelt veel en een open een eerlijke nieuwsvoorziening met een duidelijk onderscheid tussen feiten en meningen is dan ook gewenst door veel bewoners.

redactie NieuwsNesselande.nl

NieuwsNesselande.nl brengt al het nieuws samen voor en door Nesselanders. Als bewoner en ondernemer kun je namelijk ook zelf berichten op de website zetten die, na controle door de redactie, op de website worden gepubliceerd.

De redactie werkt hierbij samen met kranten en media in de omgeving en speelt actief in op alle signalen uit de wijk. Voor meer informatie over de nieuwe website voor en door Nesselande kunt u mailen naar info@nieuwsnesselande.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.