(S)Lockdown-pakket namens de Zonnebloem

Volgende week zal vanaf woensdag 27 januari tot zaterdag 30 januari in het kader van de (s)lockdown, iedere deelnemer (gast) van de Zonnebloem van een Zonnebloem vrijwilliger een pakket krijgen. Dit pakket is samengesteld door kaas en wijnspecialist ‘de Alexanderhoeve’ in de Reigerhof in ons dorp.

De bedoeling is dat onze gasten die allen kampen met lichamelijke beperkingen een hart onder de riem gestoken krijgen. Juist zij, die niet alles kunnen, ervaren de maatregelen als er belastend. Zij mogen nu minder bezoek ontvangen, terwijl ze al maanden niet meer eropuit konden.

Met deze actie laat de Zonnebloem zien dat de Zonnebloem juist ook nu relevant voor onze gasten kunnen zijn. ‘We zijn natuurlijk bekend van de uitjes en bootreizen, maar wat altijd doorgaat is het huisbezoek aan onze gasten of het belcontact met onze gasten’.
‘Ook in deze tijd verwelkomen we graag vrijwilligers die ons hiermee willen ondersteunen. Gelijktijdig zeggen we ook dat iedereen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking zich kan opgeven bij de Zonnebloem. Aan een lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Slechts bij deelname aan sommige activiteiten kan een eigen bijdrage gevraagd worden voor gemaakte kosten. Voor meer informatie kunt u via DEZE link contact maken met de Zonnebloem.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.