Lockdown Sale moet VV Nieuwerkerk compenseren

Een heuse Lockdown Sale moet voetbalvereniging VV Nieuwerkerk helpen enige misgelopen inkomsten te compenseren en af te komen van de kantinevoorraad.

Door nu reeds de goederen aan geïnteresseerden aan te bieden voorkomt de voetbalvereniging dat deze op termijn zouden moeten worden weggegooid hetgeen een behoorlijke kostenpost voor de vereniging zou betekenen.

‘Onze gedachten dwalen geregeld af naar een moment dat ons sportpark vol met spelers en bezoekers stond. Een moment waarop ons eerste elftal weer sportief van zich liet horen en we als echte “voetbalkenners” na afloop in het supportershome of langs de velden met een drankje in onze handen onze voetbalwijsheden deelden’ is te lezen op de website van de voetbalvereniging.

‘Helaas zal het voorlopig bij gedachten blijven aangezien de ontwikkelingen van het COVID-19 virus zeker nog niet duiden op een versoepeling van de van overheidswege genomen maatregelen. Dat is voor jullie als voetballers, supporters en alle bij onze voetbalvereniging betrokken mensen vanzelfsprekend zeer vervelend. In het perspectief bezien van degenen die direct of indirect door het virus zijn getroffen valt e.e.a. natuurlijk volledig in het niet.
Wij wensen een ieder die hiermee te maken heeft, of heeft gehad, heel veel sterkte.
De uitbraak van COVID-19 heeft voor onze voetbalvereniging naast sportieve ook andere consequenties. Zo zullen de deuren van onze kantine voorlopig niet mogen worden geopend. Naast het gemis van sociale contacten en deze voor onze club belangrijke inkomstenbron zal dit betekenen dat we met ingekochte voorraden blijven zitten’.

Voor je aankoop willen wij je alvast hartelijk danken. Blijf gezond, wees solidair en kijk naar elkaar om!

Met deze actie worden grootverpakking artikelen aangeboden tegen zeer interessante prijzen. En door een grootverpakking van onder andere drankjes aan te schaffen krijgt de koper niet alleen een financieel voordeel maar helpt met daarnaast ook nog eens de club.

Via een digitale webshop kan men de artikelen bestellen en later ophalen bij het toegangshek van de hoofdingang, dit door een gekozen tijdvak zodat de veiligheid betreft het corona virus kan worden geborgen.

Bestellen kan via de speciale webshop en is onder andere te bereiken via onderstaande knop:

Alle producten en de afhaalmogelijkheden kan je ook vinden op de vv Nieuwerkerk site onder het tabblad “shop”.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Facebook reacties

eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.